понеділок, 21 вересня 2009 08:23

Прем"єр-ліга України. Результати матчів 7-го туру

Прем"єр-ліга України. Результати матчів 7-го туру

У суботу, 19 вересня, після майже тритижневої перерви відновилися футбольні баталії у вітчизняній Прем"єр-лізі.

Луганська "Зоря", ака була за межі зникнення, обіграла на власному полі запорізький "Металург". Уже до 17-ї хвилини господарі вели у рахунку 2:0. Двічі відзначився Паріт Джінані. На 51-й хвилині Сергій Рудика скоротив відставання. А за 15 хвилин до кінця матчу Егіше Мелікян встановив остаточний рахунок у грі - 3:1.

Ужгородське "Закарпаття" знову набирає очки. І знову, у протистоянні з київським клубом. На цей раз підопічні Ігоря Гамули перемогли столичну "Оболонь". Єдиний гол вже на початку зустрічі забив Сергій Давидов. У пивоварів була 100-відсооткова нагода, щоб зрівняти рахунок, та Валерій Куценко в компенсований час до першого тайму не реалізував пенальті.

Одеський "Чорноморець" провів першу гру під керівництвом Андрія Баля та Олега Блохіна. Перший млинець виявився глевким. Одеські "Моряки" програли "морякам" маріупольським. на 30-й хвилині відзначився Тищенко, а на 71-й гол у свої ворота забив Якименко - і "Іллічівець" здобув чергову перемогу на домашній арені.

У центральному матчі суботи зустрічалися "Дніпро" та "Карпати". Обидві команди спочатку зробили ставку на атаку, по черзі обмінюючись гострими випадами. Однак такий сценарний план команди витримали лише до 30-ї хвилини, коли хавбеку "Дніпра" і збірної України Сергію Назаренку вдався ефектний удар з штрафного. Не минуло і трьох хвилин, як Євген Селезньов подвоїв перевагу господарів. Фора дозволила дніпрянам діяти далі з холодною головою, а львів"ян, схоже, трохи засмутила.

І хоча "Карпати" не здавалися, спробувавши після перерви переламати хід зустрічі, останнє слово залишилося за все тими ж Селезньовим і Назаренком. Нападник за сім хвилин до фінального свистка заробив пенальті, а півзахисник впевнено його реалізував - 3:0. Таким чином, четверта перемога в сезоні підняла "Дніпро" на друге місце.

Вже в неділю на друге місце повернувся "Шахтар", який здобув вольову перемогу над київським "Арсеналом". Героєм зустрічі є півзахисник "гірників" Костянтин Кравченко, на рахунку якого переможний дубль.

"Кривбас" здобув перше очко у нинішньому сезоні. Однак здивували не гості, а футболісти "Ворскли", які блякло відіграли домашню зустріч.

У Донецьку "Металург" та "Таврія" зіграли в "суху" нічию. Ігрова перевага була на боці донеччан, проте голкіпер сімферопольців Дмитро Стойко відіграв матч на "відмінно".

Центральна гра сьомого туру відбулася у Харкові. "Металіст" зазнав поразки від "Динамо". Гості відкрили рахунок на 15-й хвилині - відзначився Тіберіу Гіоане. У середині другого тайму Олег Гусєв подвоїв перевагу киян. А за 6 хвилин до кінця зустрічі Марко Девіч встановив остаточний рахунок у зстрічі.

ПРЕМ"ЄР-ЛІГА. 7-й тур

Субота, 19 вересня

"Зоря" Луганськ - "Металург" Запоріжжя - 3:1

1:0 Паріт Джихані, 6

2:0 Паріт Джихані, 17

2:1 Сергій Рудика, 51

3:1 Егіше Мелікян, 76

"Оболонь" Київ - "Закарпаття" Ужгород - 0:1

0:1 Сергій Давидов, 5

"Іллічівець" Маріуполь - "Чорноморець" Одеса - 2:0

1:0 Ігор Тищенко, 30

2:0 Олександр Якименко, 71 - автогол

"Дніпро" Дніпропетровськ - "Карпати" Львів - 3:0

1:0 Сергій Назаренко, 30

2:0 Євген Селезньов, 34

3:0 Сергій Назаренко, 83 - пенальті

Неділя, 20 вересня

"Ворскла" Полтава - "Кривбас" Кривий Ріг - 0:0

"Арсенал" Київ - "Шахтар" Донецьк - 2:4

1:0 Андрій Воробей, 9

1:1 Фернандіньйо, 38 - пенальті

1:2 Олександр Гладкий, 39

2:2 Вадим Євсєєв, 66

2:3 Костянтин Кравченко, 73

2:4 Костянтин Кравченко, 86

"Металург" Донецьк - "Таврія" Сімферополь - 0:0

"Металіст" Харків - "Динамо" Київ - 1:2

0:1 Тіберіу Гіоане, 15

0:2 Олег Гусєв, 67

1:2 Марко Девіч, 84

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга України. Результати матчів 7-го туру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути