Ексклюзиви
вівторок, 08 вересня 2009 16:42

Верховний суд остаточно закрив справу про вбивство Кушнарьова

Верховний суд остаточно закрив справу про вбивство Кушнарьова

Верховний суд України відмовив сім"ї загиблого народного депутата України Євгена Кушнарьова в задоволенні касаційної скарги.

Як повідомили в прес-службі Верховного суду України, таким чином, суд залишив в силі рішення Апеляційного суду Харківської області про закриття справи та амністію звинуваченого Дмитра Завального.

Сім"я депутата наполягала на тому, що справа розглядалася в суді необ"єктивно, і просила Верховний суд перегляду рішення суду Апеляційної інстанції, нагадали у Верховному суді.

Раніше сім"я загиблого народного депутата України Євгена Кушнарьова оскаржила у Верховному суді рішення Харківського апеляційного суду, який амністував Дмитра Завального.

Народний депутат від Партії регіонів Кушнарьов був смертельно поранений на полюванні 16 січня 2007 року і помер наступного дня. Прокуратура порушила кримінальну справу і звинуватила у вбивстві за необережністю учасника полювання Дмитра Завального.

Слідство пред"явило йому звинувачення за двома статтями Кримінального Кодексу: по ч.1 ст.119 (вбивство за необережністю) і ч.1 ст.263 (незаконне зберігання зброї).

Закон дозволяє звільняти від покарання за такі злочини. Суд при розгляді звернення так само врахував те, що у обвинуваченого є неповнолітня дочка.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Верховний суд остаточно закрив справу про вбивство Кушнарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути