середа, 27 травня 2009 13:18

Богословська натякнула "своїм" - з нею не вийде, як з Кушнарьовим

Богословська натякнула "своїм" - з нею не вийде, як з Кушнарьовим

Член фракції Партії регіонів Інна Богословська попереджає, що у випадку якщо БЮТ і "Регіонам" вдасться провести перше голосування щодо внесення змін до Конституції, вона "зробить усе", щоб восени парламент не працював.

На питання в інтерв"ю журналу "Фокус" про те, чи будуть зміни в Конституцію у випадку союзу БЮТ і Партії регіонів, Богословська заявила: "У цьому сенсі є дуже тривожний сигнал, про який я можу сказати. У постанові про призначення дати президентських виборів, яку подав спікер Литвин у Раду, є нюанс: термін кампанії пропонується урізати з 120 днів до 90".

"Це для того, щоб у місяці, що звільнилися в такий спосіб – вересень, жовтень – провести остаточне (друге) голосування щодо зміни Конституції", - пояснила вона.

"І я прямо скажу: якщо їм зараз вдасться провести перше голосування зі зміни Основного Закону, я зроблю все, щоб цей парламент восени не пропрацював і хвилини", - заявила Богословська.

"І нехай усі зацікавлені знають, що я ніколи не потрапляла в катастрофи, мене ніхто ніколи не підривав, і на полювання я не ходжу – про це я вже повідомила деяким товаришам по партії (на полюванні загинув три роки тому "регіонал" Євген Кушнарьов)", - додала вона.

Богословська попередила, що "підніме народ".

"У країні сьогодні залишилося двоє людей, що вміють працювати з величезною аудиторією, – це Тимошенко і Богословська", - заявила вона.

Також Богословська упевнена, що у випадку домовленості Партії регіонів і БЮТ левова частка голосів за Віктора Януковича на президентських виборах дістанеться їй.

На зауваження про те, що йдучи на президентські вибори вона стає конкурентом скоріше Януковичу, ніж Юлії Тимошенко, Богословська відповіла:

"Це не так. Насправді, якщо буде домовленістьміж БЮТ і Партією регіонів, я переконана, що левова частка голосів Януковича буде в мене. Це будуть люди, що не пробачать партії, що їхні інтереси залишають десь осторонь".

Крім того, Богословська заявила, що "за останніми соціологічними даними 53% виборців ніза яких умов не проголосують за першу трійку – Ющенко, Янукович і Тимошенко".

"І особисто в мене підтримка зараз величезна. Я ніколи не говорила про це, я командна людина, але в мене другий рейтинг у партії", - підкреслила депутат.

На питання про те, чому "Регіони" і БЮТ не домовилися раніше, хоча переговори йшли давно, Богословська сказала: "Головним фактором домовленостей, що невідбулися, був Янукович".

"У мене, якщо чесно, величезна кількість претензій до нього, тому що в деяких ситуаціях він міг діяти більш рішуче. Поки він інтуїтивно розуміє, що цього робити не можна. Але якщо його зламають, ми це одержимо. Зараз він заручник, безумовно. Це гра проти нього. Я в цьому переконана", - додала вона.

За матеріалом: Фокус
Зараз ви читаєте новину «Богословська натякнула "своїм" - з нею не вийде, як з Кушнарьовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути