середа, 24 червня 2009 17:45

Медведєв розлякав усіх бедуїнів (ФОТО)

Президент Росії Дмитро Медведєв в середу, завершуючи свій візит до Єгипту, відвідав долину Гізи неподалік від Каїра, де оглянув знамениті єгипетські піраміди. Цікаво, що до приїзду іноземного гостя територію долини очистили від усіх туристів.

Нагадаємо, 23 червня почалася серія офіційних візитів президента Росії Дмитра Медведєва в країни Африки. Глава РФ вже побував в Єгипті. В четвер він здійснить візит до Намібії, а завершить робочий тиждень в Анголі.

У Каїрі президент Росії провів переговори у вузькому і розширеному складах з президентом Єгипту Хосні Мубараком. Після закінчення консультацій лідерів пройшла церемонія підписання пакету двосторонніх документів, головним з яких став Договір про стратегічне партнерство між Російською федерацією і Єгиптом.

Планується, що в ніч на четвер президент Росії прибуде з візитом до Намібії. У програмі поїздки - переговори у вузькому і розширеному складі з президентом республіки Хіфікепунье Похамбой, за підсумками яких буде підписаний пакет документів.

Лідери приймуть спільне комюніке, в їхній присутності представники сторін підпишуть угоди про взаємне заохочення і захист капіталовкладень, меморандум про взаєморозуміння між російським Федеральним агентством з рибальства та Міністерством рибальства і мінеральних ресурсів Намібії, Меморандум про співпрацю між "Газпромбанком" і Намібійською національною нафтовою корпорацією.

В п"ятницю Дмитро Медведєв прибуде до Анголи. Після прибуття він покладе вінок до пам"ятника першому президентові Анголи Антоніу Агостіної Нете, який вважається національним героєм Анголи, а потім приїде в президентський палац на переговори з президентом Жозе Едуардо душ Сантушем.

Нагадаємо, на початку цього місяця президент США Барак Обама також відвідав з офіційним візитом Каїр. Американський колега Медведєва побував біля пірамід долини Гізи. Обама охоче фотографувався на фоні славнозвісних бедуїнів.

За матеріалами Gazeta.ua, Росбалт

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Медведєв розлякав усіх бедуїнів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути