понеділок, 16 березня 2009 17:18

Матір Аліни Гросу можуть позбавити батьківських прав (ФОТО)

Вчора в програмі "Ексклюзив" на Новому каналі вийшло інтерв"ю з мамою молодої співачки Аліни Гросу. Анна Андріївна розказала про свої переживання щодо творчості її доньки. Старша Гросу розповіла, що вона була ошелешена презентацією останнього кліпу Аліни, коли співачка танцювала з напіводягненими хлопцями.

Ще одним приводом для переживань став лист, що прийшов на адресу жінки, із запрошенням на бесіду до заступника міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Кондратюк Тетяни Вікторівни. Батьків співачки звинувачували у неправильному вихованні дівчини. У листі навіть містилися погрози позбавити батьківських прав.

Мати співачки звинувачує у всьому нового продюсера Аліни, Михайла Медведєва. Жінка бідкається, що довірила доньку сумнівному продюсеру, який приїхав з Праги та наобіцяв зробити з юної співачки українську Брітні Спірс. А коли після презентації кліпу Гросу, мати звернулася до продюсера з претензіями, той лише відповів: "А что тут такого? Это богатые дамы вышли погулять со своими собачками".

Біда в тому, що мама Аліни майже ніяк не може вплинути на цю ситуацію, адже за контрактом батьки не мають права втручатися в творчість Аліни. Але мати все ж таки знайшла метод впливу на доньку. Анна Гросу пригрозила що, якщо Аліна не вгамується, то батьки просто на просто заберуть її з шоу-бізнесу. Як висловилася мати співачки, Аліна може бути перукарем, або продавщицею в магазині.

Мабуть все ж таки ці погрози вплинули на молоде дарування, адже Аліна на останніх світських заходах радувала око своєю скромністю. Так, на урочисту церемонію нагородження найкрасивіших українських знаменитостей Гросу прийшла у "дитячій" суконці та майже без макіяжу. А на віденський бал, що пройшов днями у Києві, співачка прийшла у скромній сукні, що аж занадто нагадувала весільну. На щастя, співачка не влаштовувала на балу садо-мазо танці, а спокійно витанцьовувала з невідомим хлопцем, з яким вона до речі з"явилася на людях вперше. Раніше Гросу всюди приходила з іншим молодиком.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Матір Аліни Гросу можуть позбавити батьківських прав (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути