Пам'ятка європейському інвестору

Україна невпевнено прямує до асоційованого членства в ЄС. Не зважаючи на "талановиту" державну політику регіоналів. Є вірогідність, що ми все ж таки отримаємо асоціацію.

Після того як Україна стане асоційованим членом, в нас має збільшитися приток європейських інвестицій. Нажаль показовим є факт, що за останні роки обсяг інвестицій тільки падає. Зокрема в 2012 році він зменшився на 500 млн доларів, порівняно з 2011.

Тому в цій ситуації я вирішив зробити пам'ятку європейським інвесторам, де на прикладі одного підприємства опишу з ким і чим вони будуть стикатися, інвестуючи в Україну. Поділитися з ними вітчизняним досвідом державної політики, у роботі з інвесторами.

Наголошу, що Європейці мають з розумінням ставитись до наших традицій державного управління, особливо у сфері приватних підприємств і приватної власності.

Показовим є досвід Аркадія Корнацького, бізнесмена який зміг заробити гроші за кордоном, та інвестувати їх в Україну, створивши тут потужну агрофірму.

Останнім часом він стикався з різного роду державними спеціалістами:

На фото неформальний менеджер Миколаївської Обласної Державної Адміністрації по роботі з інвесторами в агро-сфері, впроваджує державну політику Адміністрації Президента, та голови Миколаївської Обласної Адміністрації, під час "прінуждєнія к міру" непокірних селян, які не хотіли віддавати свою землю і врожай. "Прінуждєніє" відбувається за допомогою вогнепальної зброї, та арматури.

На фото один з селян, після взаємодії з неформальними представниками Миколаївської Обласної Державної Адміністрації.

А на цьому фото голова Миколаївської Обласної Державної Адміністрації. Який був здивований нахабністю селян, які замість того щоб з розуміням віддати землю і врожай неформальним спеціалістам по роботі з інвесторами, чинили спротив.

Після того як неформальні спеціалісти розстріляли натовп селян. Він видав заяву що земля і врожай, навколо якої відбувся конфлікт належить зовсім іншій фірмі. І це конфлікт двох підприємств, а не розстріл селян неформальними спеціалістами Миколаївської Обласної Адміністрації.

Подивившись цю пам'ятку, європейські інвестори ознайомляться з нашими традиціями державної політики, та провідними спеціалістами, з якими вони будуть зустрічатися в Україні.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі