середа, 20 серпня 2008 17:19

Жизель Бюндхен за рік заробляє 35 мільйонів доларів (ФОТО)
10

Бразилійка Жизель Бюндхен виросла на фермі в селищі Трес де Майо. Цьогоріч вона очолила список найбагатших моделей світу
33-річна британка Кейт Мосс залишається однією з найуспішніших моделей світу попри проблеми з наркотиками та алкоголем. Торік вона отримала 7,5 мільйонів доларів
35-річна німкеня Хейді Клум заробила 14 мільйонів доларів. Вона не лише модель, а й дизайнер взуття та ювелірних прикрас
Бразилійка Адріана Ліма, 26 років, заробила 6 мільйонів доларів. Найбільше їй принесли контракти з косметичної фірмою ”Мейбелін” та італійською телефонною компанією ”Телеком Італія”
Ровесниця і співвітчизниця Ліми Алессандра Амбросіо отримала трохи менше 6 мільйонів доларів за співробітництво з маркою білизни ”Вікторіяз Сікрет”

28-річна бразильська топ-модель Жизель Бюндхен за рік заробляє близько $35 млн. Вона — найбагатша манекенниця у світі.

Жизель бере участь у показах дизайнерів будинків моди "Дольче і Габбана", "Валентіно", "Версаче" та інших. Рекламує білизну, парфуми, прикраси та комп"ютери. Має найбільше контрактів із крупними фірмами серед усіх моделей. Жизель володіє готелем на півдні Бразилії та випускає жіноче взуття. Вона також знялася в кількох американських фільмах.

— Моє життя — це дорога з багатьма дверима, — каже бразилійка. — За кожною із них щось нове. Я ніколи не збиралася бути просто манекенницею. Я можу робити безліч речей.

Жінка народилася в селищі Трес де Майо на півдні Бразилії. У неї п"ятеро сестер, у тому числі близнючка Патрісія. Манекенниця розповідає, що підлітком була худою та незграбною. У 13 років мала зріст 180 см.

Жизель помітив менеджер модельного агентства, коли вона разом із класом гуляла по торговельному центру в бразильському місті Сан-Пауло.

— Я жувала величезний гамбургер, а він мене вмовляв спробувати себе в моді, — сміється жінка. — Я тоді займалася волейболом, і подіум у мої плани не входив.

Піти в школу моделей її вмовила мати. Вона сказала, що на подіумі донька зможе добре заробляти.

Невдовзі Жизель узяла участь у конкурсі манекенниць агентства "Еліт Модел Лук". Її помітили, кілька компаній запросили на покази в Париж і Нью-Йорк. У першу ніч у Нью-Йорку вона зробила собі невеличке татуювання.

1999 року Жизель з"явилася на обкладинці глянцевого журналу "Воґ". Під її фотографією був напис: "Сексуальні моделі повертаються на подіум". У журналі написали, що відтепер завершується епоха худих моделей і на подіум повертаються здорові тіла.

За кілька років бразилійка стала однією із найоплачуваніших у своїй професії. Нині за годину фотосесії Жизель отримує не менше ніж $7 тис. Загалом її статки оцінюють у $150 млн. Частину грошей Бюндхен віддає в благодійні фонди по боротьбі зі СНІДом і раком. Допомагає родині.

Жизель неодружена. Нині вона зустрічається із американським футболістом Томом Бреді, 31 рік. Раніше мала романи з акторами Леонардо Ді Капріо та Джошем Харнеттом.

Другою після Бюндхен за доходами йде 35-річна Хейді Клум — модель із Німеччини. Торік вона заробила $14 млн. На третьому місці на рік молодша британка Кейт Мосс — $7,5 млн.


Зараз ви читаєте новину «Жизель Бюндхен за рік заробляє 35 мільйонів доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути