вівторок, 07 серпня 2018 00:25

Жінка народила дітей із двох маток

Британка 31-річна Дженіфер Ештвуд із Камборна, графство Корнуолл, народила двійнят із різних маток. Імовірність такої події — 500 млн до одного, кажуть лікарі.

Дженіфер поставили діагноз бікорнуальна матка. Має два органи, що нормально функціонують. Зазвичай такі жінки виношують одну дитину в одній матці. Ештвуд так народила доньку Міллі вісім років тому.

— З одною дитиною було просто. Про свій рідкісний випадок дізналася під час огляду на п'ятому місяці вагітності. Моє тіло мене дуже здивувало, — згадує Дженіфер.

Через відхилення збільшується ризик викидня або передчасних пологів. Жінці зробили кесарів розтин на дев'ятому місяці. Народила хлопчика Пірана та дівчинку Поппі. Їх привезли додому за два тижні після лікування жовтянки.

— Міллі сказала, що вона погоджується на одного малюка. Та ми пояснили, що діти тепер будуть разом. Донька повільно звикає до нового, — говорить мати двійнят.

Зараз ви читаєте новину «Жінка народила дітей із двох маток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути