Ексклюзиви
понеділок, 13 лютого 2006 19:16

Згоріла редакція "Комсомольской правды"

О 10.43 московські пожежники отримали сигнал про пожежу на вулиці Правди – горіло приміщення видавничого дому "Преса". У будівлі розташована редакція газети "Комсомольская правда".

За кілька годин будинок з третього по восьмий поверх вигорів повністю, між п"ятим і шостим поверхами обвалилося перекриття. Вогонь охопив територію у два квадратних кілометри.

— Згоріла приблизно половина приміщень видання, — заявив головний редактор "Комсомольской правды" Володимир Сунгоркін, 51 рік. — Знищено апаратуру, сервер, бібліотеку.

За словами редактора, у вівторок газета вийде у скороченому варіанті, але через кілька днів повернеться до повноцінного формату.

За версією прокуратури, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем. Пожежники не відкидають версії про коротке замикання в електромережі.

Більшість працівників покинули палаюче приміщення ще до приїзду пожежників. Десяток співробітників урятували з балконів. Двох жінок, які отримали незначні отруєння чадним газом, відправили до лікарні.

Тим часом редакції видань, що постраждали (серед них "Сельская жизнь", "Правда", "Огонек"), шукають приміщення для роботи. Федеральне агентство з друку і масових комунікацій "Роспечать" запропонувало "Комсомолці" свої території. Зголосилося допомогти також видання "Российская газета".

Зараз ви читаєте новину «Згоріла редакція "Комсомольской правды"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути