середа, 09 січня 2013 05:00

Злодії пробили стіну до фастфуда замість ювелірної крамниці

Пара грабіжників пробили дірку в задній стіні ряду магазинів у місті Бодезерт на сході Австралії, але замість ювелірного потрапили до ресторану швидкого харчування. Після третьої спроби дістатися до коштовностей, 32-річного Пітера Велша та Двейна Дулана, 31 рік, заарештували поліцейські.

Спочатку пара намагалася вибити вітрину ювелірки, кидаючи автомобільні свічки запалювання. Скло виявилося армованим і не піддалося. Наступного дня Пітер і Двейн виламали двері чорного ходу, проте вони вели до сусіднього зоомагазину.

Нарешті увечері, у переддень Нового року, чоловіки дісталися до туалетів,  розташованих за рядом магазинів. У одній з кабінок ломом пробили діру, в яку  можна було пролізти на колінах. І потрапили до фастфуда. Було ще не дуже пізно, і в ресторані сиділи кілька відвідувачів. Погрожуючи присутнім ломом, нападники почистили касу на близько 1500 австралійських доларів, це трохи більш як 8 тис. грн. Витратити не встигли, бо їх зафіксували камери спостереження й правоохоронці швидко впіймали обох.

На допиті Велш, який орудував ломом, розколовся першим і про все розповів. Його звинуватили у збройному пограбуванні, крадіжці зі зламом та спробах зламу. Суддя відмовився відпустити його під заставу, як Дулана, що відповідатиме лише за крадіжку і злам.

Зараз ви читаєте новину «Злодії пробили стіну до фастфуда замість ювелірної крамниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути