вівторок, 13 вересня 2011 05:45

Виставку присвятили 125-річчю найдовшої торгової вулиці

Автор: фото: REUTERS/FABRIZIO BENSCH
 

Німкеня розглядає розмальовані скульптури ведмедів на бульв. Курфюрстендам у Берліні. Їх створили 20 художників із різних країн світу. Виставку присвятили 125-річчю найдовшої торгової вулиці столиці країни.

— Вулиця тягнеться від площі Брайтшайдплац до Ратенауплац на 3,5 кілометра, — каже Хелен, 25 років. — Це улюблене місце для прогулянок, покупок і розваг. Тут люблять освідчуватися в коханні й купувати весільні сукні. Бутики на Курфюрстендам мають найбагатші дизайнери світу. Тільки за оренду щомісяця вони віддають десятки тисяч євро.

Скульптури вирізали із дерева і розмалювали на замовлення одного з сувенірних магазинів, що торгує предметами інтер'єру й прикрасами у вигляді ведмедів.

— На ювілеї випили 10 тисяч літрів пива. Ним безкоштовно пригощав покупців один із пабів. Кухоль пива отримував той, хто придбав у будь-якому магазині товар на суму від 100 євро.

Зараз ви читаєте новину «Виставку присвятили 125-річчю найдовшої торгової вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути