середа, 07 липня 2010 04:01

Вийшов із в"язниці й застрелив дружину

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Поліцейські шукають речові докази злочину на трасі біля Ньюкасла, де Рауль Моут напав на їхнього колегу полісмена Девіда Ратбанда
Поліцейські шукають речові докази злочину на трасі біля Ньюкасла, де Рауль Моут напав на їхнього колегу полісмена Девіда Ратбанда

Охоронець нічних клубів 37-річний Рауль Моут із Ньюкасла у Великій Британії вийшов із тюрми й застрелив дружину та її коханця. Також поранив поліцейського 42-річного Девіда Ратбанда. Він у критичному стані.

Рауля Моута засудили до 18 тижнів ув"язнення за побиття 9-річної доньки. Він відбув у тюрмі половину строку. Випустили раніше за хорошу поведінку.

Убити свою дружину, 22-річну Саманту Стаббарт, Рауль надумав ще за ґратами. Бо вона в соціальній мережі в Інтернеті поміняла статус на "незаміжня". На своїй сторінці Рауль погрожував їй убивством. Публікував і агресивні заклики до поліції:

— Мені не 21 рік, і я не можу перебудувати своє життя. Тож стежте за тим, що станеться, — писав він.

Вийшовши з в"язниці, Рауль поїхав до тещі в Ґейтсхед. Застрелив спочатку дружину, а тоді її коханця, Кріса Брауна, 29-річного тренера карате. І втік.

За кілька днів Моут почав шукати гроші на наркотики. Напав на полісмена Девіда Ратбанда. Через вікно машини вистрелив йому в обличчя і шию. Потім подзвонив у поліцію. Дорікнув, що вони несерйозно його сприймають. На сторінці у "Фейсбук" написав: "Ха, ха! Ви можете приїхати, але вам мене не зловити!".

Друг Моута, 35-річний Тоні Лейдер, розповідає, що вони разом працювали охоронцями.

Вона поміняла статус на "незаміжня"

— Йому здавалося, що поліція стежить за ним. Він поставив відеоспостереження біля свого будинку, — каже Лейдер.

2005-го Рауля затримали із самурайським мечем завдовжки півтора метра, судили.

— Він відкрито йде на конфлікт із поліцією. Вони зупинять його тільки якщо поранять, або вб"ють, — каже Келлі Стаббарт, сестра загиблої Саманти. 50 озброєних правоохоронців шукають Моута.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов із в"язниці й застрелив дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути