Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 18:05

Вечірку на 500 людей розганяли 30 поліцейських

Коли батьки 16-річного Корі Делані з австралійського Мельбурна вирушали у відпустку, син відмовився їхати з ними останньої миті. Сказав, що має роботу, яку потрібно терміново закінчити. Натомість влаштував у будинку вечірку на 500 чоловік.

Делані розмістив у Інтернеті оголошення про безплатну вечірку. Також розсилав запрошення мобільним телефоном.

Підлітки розважалися так гучно, що сусіди мусили викликати поліцію. Коли ж правоохоронці приїхали, натовп молодиків закидав їх пляшками й камінням. Вони летіли не лише в поліцейських, а й у сусідні будинки. Перші патрульні відступили й дочекалися підкріплення: 30 поліцейських, бригаду з собаками, машинами й гелікоптером.

Загалом гуляки завдали збитків на $18 тис. Ще $20 тис. штрафу виписала поліція.

Про надзвичайні події у своєму домі батьки Корі Делані дізналися з новин по телебаченню. Вони не можуть додзвонитися до сина, бо той не піднімає слухавки. А хлопець спокійно засмагає на пляжі в компанії дівчат.

— Це була найкраща вечірка в світі, так усі кажуть, — вихваляється Корі перед журналістами. — Я планую зробити ще одну через два тижні.

Витівка підлітка справила враження на професійного організатора вечірок Тіма Сабре. Він заявив, що заплатить Делані $10 тис. за організацію наступної гулянки. Після інциденту Корі також запропонували роботу у сфері радіореклами з платнею $2 тис. на місяць.

Батьки ще не вирішили, яким чином покарають сина.

Зараз ви читаєте новину «Вечірку на 500 людей розганяли 30 поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути