Ексклюзиви
пʼятниця, 23 серпня 2013 00:30

В річці Ді оселився морський білобокий дельфін

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
 

У Великій Британії на кордоні Англії та Вельсу в річці Ді оселився морський білобокий дельфін. Ссавця помітили з набережної Честера, за 1,5 км від центру міста. Дельфін проплив з Ірландського моря понад 30 км вгору. Коли заблукав, почав вискакувати з води і швидко став місцевою знаменитістю. Його фотографують із берега на телефони місцеві та гості міста. Навіть дали кличку Дейв.

— Здається, він не може вирішити, де залишитися, в Англії чи у Вельсі, — жартує директор місцевого відділення Британської служби водолазів-рятувальників Стівен Марш. — Ми спостерігаємо за Дейвом. Хочемо переконатися, що він не вскочив у якусь халепу, чи не застряв на мілині. Поки що він виглядає цілком щасливим, тому ми не втручаємось.

Білобокі дельфіни — глибоководні істоти, непризвичаєні до життя на мілині. Науковці кажуть, Дейв затримався у Честері тому, що через дощі піднявся рівень води. Рятувальники тримають напоготові катер, на випадок зниження рівня води. Рано чи пізно улюбленець городян знайде вихід назад до моря.

Зараз ви читаєте новину «В річці Ді оселився морський білобокий дельфін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути