середа, 27 серпня 2008 15:49

В Італії заборонили конкурс краси серед монахинь

Отець Антоніо Рунджі з італійського міста Мондрагон збирався провести конкурс краси серед католицьких монахинь. У ньому мали взяти участь майже тисяча черниць.

— Монахині — перш за все жінки, — каже Рунджі. — Вони заслуговують уваги не лише до своєї внутрішньої, але й до зовнішньої краси. Власних уподобань не маю, але мій особистий ідеал жіночої краси — акторка Софі Лорен.

За словами священика, захід запропонували провести монахині. На думку Рунджі, їхню красу мають оцінити всі італійці.

Конкурс "Сестра Італії" мав проходити в Інтернеті. Отець Рунджі розмістив на власній інтернет-сторінці фотографії конкурсанток та інформацію про них. Черниці могли надіслати фото з розпущеним волоссям і непокритою головою.

Ця умова викликала обурення багатьох католиків. Конкурс назвали "розпусним". А отця Рунджі — сатаною. Сайт проіснував 48 год, потім його довелося закрити через численні скарги.

Священик зауважує, що мріє влаштувати такий захід на сцені, а не в Мережі. Запевняє: він привертатиме більше уваги, ніж звичайні конкурси краси.

— Я отримую листи від католиків, які не розуміють євангельської суті заходу. Адже завдяки йому ми зможемо поширювати християнську місію Інтернетом і популяризувати християнство серед молоді, — пояснює отець Рунджі.

Зараз ви читаєте новину «В Італії заборонили конкурс краси серед монахинь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути