вівторок, 24 січня 2017 06:55

Украли коштовності на 16 мільйонів доларів

У французьких Каннах грабіжник із пістолетом і гранатою напав на ювелірний магазин. Забрав прикрас на суму $16 млн.

Пограбування сталося 17 грудня в ювелірній крамниці "Гаррі Вінстон" на набережній Круазет. ­Вироби цього американського бренду популярні серед мільярдерів і зірок шоу-бізнесу.

До магазину зайшов чоловік у сонцезахисних окулярах. Назвався представником багатого замовника. Попросив показати прикраси з діамантами. Продавчиня поставилася до відвідувача з підозрою. Дала йому каталог. Тоді чоловік витягнув пістолет і гранату. Наказав охоронцям лягти на підлогу. Жінку змусив відкрити вітрини. Забрав коштовності і втік.

У крамниці злочинець пробув 8 хв. Зараз поліція намагається встановити його особу за відео із камер спостереження. Мер Канн закликав уряд встановити в ювелірних магазинах біометричні системи розпізнавання відвідувачів.

Це не перше таке пограбування в місті. У липні 2013 року невідомий викрав коштовності на $100 млн із тимчасової виставки в одному з готелів міста. Злочинця не спіймали.

Зараз ви читаєте новину «Украли коштовності на 16 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути