Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 18:06

Учителька ножицями порізала учневі язика

Минулого вівторка в італійському місті Мілан відбувся суд у справі 22-річної асистентки вчителя Рози Сцільберто. В лютому минулого року вона пошкодила ножицями язик учня Валіда Дхаоуаді, 7 років.

Під час одного з уроків класний учитель вийшов і попросив Сцільберто прослідкувати за порядком. За словами асистентки, Валід, син емігрантів із Тунісу, поводився дуже шумно і багато говорив. Тому вона і наказала хлопцеві висунути язика.

— Я тобі вкорочу його, щоб ти перестав теревенити, — сказала Роза.

Жінка ледве не відрізала дитині язика. Хлопчика довелося відвезти до лікарні, де йому наклали п"ять швів.

Мати учня Ольфа Дхаоуаді говорить, що окрім фізичних травм, її син отримав ще й психологічні. З того часу його мучать нічні страхіття. Також він завжди тікає, коли бачить ніж або ножиці. Після інциденту хлопчик відмовився повертатися до школи.

Суд постановив, що асистентка вчителя ненавмисно порізала учня, тому їй призначили два місяці позбавлення волі умовно та $10 тис. штрафу (50 тис. грн). На захист жінки виступали її колеги. Казали, що вона дуже мила і добра. А історія з Валідом — прикра випадковість.

Через скандал Розу Сцільберто тимчасово відсторонили від роботи. Але вона каже, що через деякий час збирається повернутися до школи.

Зараз ви читаєте новину «Учителька ножицями порізала учневі язика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути