пʼятниця, 07 жовтня 2011 05:30

У Путіна побачили "ефект риб'ячого ока"

Автор: фото: REUTERS/Alexei Nikolsk
  Медики відзначають, що зіниці недостатньо сфокусовані, бо пластичні операції послабили очний м’яз
Медики відзначають, що зіниці недостатньо сфокусовані, бо пластичні операції послабили очний м’яз

Російського прем'єра Володимира Путіна запідозрили в тому, що йому колють ботокс. Цю речовину вводять шприцом в обличчя, аби розгладити зморшки. Сьогодні політику виповнюється 59 років. Його речник Дмитро Пєсков запевняє, що зміни зовнішності шефа — через утому від перельотів.

У березні 2012-го в Росії відбудуться президентські вибори. Путін балотуватиметься на третій термін. Російські блогери припускають, що він дедалі більше ставатиме подібний до радянського лідера часів "застою"—  Леоніда Брежнєва.

"На Путіна, наколотого ботоксом, важко дивитися, як на Майкла Джексона чи Людмилу Гурченко", — пише перекладачка Тетяна Набатнікова.

Західні спеціалісти зауважують, що Путін має "ефект риб'ячого ока". Через операції очний м'яз почав гірше скорочуватися. Тому погляд прем'єра часто не виражає емоцій, видається порожнім.

— Не сумніваюся, що він мав багато пластичних операцій. На жаль, виглядає після них трохи дивно, — коментує британський косметолог Ян Станек.

Про омолодження Путіна заговорили минулого року після його візиту в Україну. Журналісти зауважили, що в гостя на лівій вилиці біля ока синець. Обличчя мало набряк, добре замаскований пудрою.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна побачили "ефект риб'ячого ока"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути