вівторок, 07 липня 2009 18:16

У Північній Кореї уперше рекламують пиво

На телебаченні КНДР уперше почали рекламувати пиво. До цього національне ТБ майже не транслювало реклами — за винятком роликів про місцеві фабрики й заводи.

У рекламному відео тривалістю 2,5 хв. пиво п"ють робітники й гірники. Келихи з напоєм розносять дівчата в національному вбранні.

— "Тедонган" — гордість Пхеньяна, — кажуть у рекламі з піднесеною інтонацією й обіцяють: напій допоможе зняти стрес.

Броварню, на якій виготовляють пиво, Корейська народно-демократична республіка придбала у Великої Британії 2002 року. Говорять, рецепт напою сподобався лідерові Північної Кореї 67-річному Кім Чен Іру, й він вирішив виготовляти його у своїй країні.

— Я відвідував броварню "Тедонган" у Пхеньяні півтора року тому, — розповідає Філ Меєр із В"єтнаму. — Розливне пиво, яким вони пригощали, було чудовим. Гадаю, смаку додає рис. Те, що продають у пляшках, — гірше. Тим, для кого першим пивом став "Тедонган", — воно смакує. Але якщо ти звик до західного пива, здасться кислуватим й гірким.

На пиво й інші продовольчі товари у КНДР видають картки. Напій можна отримати й випити у пивних, які відчиняються о 15.30. До нього подають сушену рибу. Курити в закладах забороняють.

Зараз ви читаєте новину «У Північній Кореї уперше рекламують пиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути