пʼятниця, 05 жовтня 2007 16:19

У підвалі будинку лежали 34 трупи

Рештки 34 людей у підлозі підвалу московської будівлі знайшли робітники під час реставрації. Будинок N8 по вул. Нікольській був зведений ще у ХІХ столітті. Він розташований неподалік Кремля. Разом із кістками було виявлено пістолет.

Експертиза показала, що людей убили понад 60 років тому. Їм стріляли в голову з близької відстані. В усіх черепах є невеликі отвори від куль.

— Щоб точно встановити час заховання, необхідно провести додаткову експертизу. Однак, за попередніми даними, ми можемо сказати, що людей убили у 30-ті роки минулого століття — повідомили в московському управлінні внутрішніх справ. — Напевно, це були репресовані. Можливо, людей розстрілювали саме там, де і знайшли рештки.

Будівлю на Нікольській відносять до культурних пам"яток Москви. Тому перед реконструкцією її обстежили спеціалісти-історики. Тоді вони не знайшли трупів. Їх побачили лише робітники, коли почали піднімати підлогу в підвалі.

Зараз ви читаєте новину «У підвалі будинку лежали 34 трупи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути