понеділок, 21 липня 2008 17:13

У Німеччині народилися різнокольорові близнюки (ФОТО)

Близнюки з різним кольором шкіри з"явилися на світ 11 липня у столиці Німеччини Берліні. Їхня мати 35-річна Флоренс Аддо-Герт — темношкіра африканка з Гани. Батько 40-річний Штефан Герт — білошкірий німець.

Флоренс робили кесарів розтин. Першим народився блакитноокий світлошкірий Раян, потім — темношкірий Лео. Близнюки мають зріст майже 50 см і важать по 2,6 кг. Раян — темпераментний і крикливий, Лео — спокійний. Флоренс із дітьми виписали додому. Подружжя Гертів має 18-річного сина Ренді.

— Не бачу нічого дивного, — коментує випадок російський генетик Жанна Глінкіна. — Діти — не однояйцеві близнюки, а двійнята, тобто розвивалися в різних яйцеклітинах від різних сперматозоїдів. Тому один схожий на матір, другий — на батька.

Німецькі генетики пояснюють різний колір шкіри близнюків тим, що один із предків матері був білим. Експерти кажуть, що такі діти народжуються раз на мільйон випадків.

У жовтні 2006-го Наташа Найт, 35 років, з Австралії народила не схожих зовні двійнят — Алісію та Жасмін. Алісія кароока, має чорне кучеряве волосся і смугляву шкіру. Вона схожа на матір, яка родом із острова Ямайка. Сестра Жасмін — блакитноока і білолиця. Схожа на батька, 34-річного німця Майкла Сінґера.

Медики запевняють, що за останні 20 років у світі почастішали багатоплідні вагітності. Двійнят народжують в одному із 80 випадків, а трійнят — раз на 6400 пологів.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині народилися різнокольорові близнюки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути