середа, 21 травня 2008 16:49

У Музей статевих органів приходить більше жінок

В Ісландії понад 10 років працює Музей статевих органів. Нині в колекції нараховують 261 експонат. Експозиція росте з кожним роком, тому музей переїжджає зі столиці Рейк"явік за 480 км у селище Хусавік. Там знайшли більше приміщення.

У фалологічному музеї можна побачити пеніси різних форм і розмірів. В основі експозиції — органи тварин 90 видів. Найбільшим із них є орган кашалота вагою майже 70 кг і завдовжки 170 см. Найменший — пеніс хом"яка завдовшки 2 мм.

Засновник музею Сігурдур Х"ятарсон каже, що колекції не вистачає дітородних органів людини. Але кілька чоловіків заповіли свої органи закладові. Четверо пенсіонерів із Британії, Ісландії, Німеччини та США хотіли б, щоб їхні органи склали основу "людської" експозиції. Один із них, 93-річний ісландець, у молодості мав багато жінок і завдяки музеєві хоче прославитися навічно. Інший — американець 52-річний Стен Андервуд. Він надіслав детальний опис свого органа.

Х"ятарсон почав колекціонувати дітородні органи 34 роки тому. Першим у його приватній колекції з"явився орган бика. Потім дарувати пеніси тварин стали знайомі рибалки й мисливці.

1997 року він вирішив відкрити музей. На такий успіх не очікував. Чоловік каже, що заплатив лише за один експонат із колекції — пеніс слона завдовжки майже метр. Тепер він, наповнений тирсою, висить у "закордонній секції" музею.

— Торік нас відвідали шість тисяч туристів, — розповідає Сігурдур Х"ятарсон. — 60% із них — жінки. Ми отримуємо непогані прибутки. Плануємо поповнювати нашу колекцію.

Зараз ви читаєте новину «У Музей статевих органів приходить більше жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути