Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 16:33

У 105-річної Клари Мідмор ніколи не було хлопця

Шотландці Кларі Мідмор 105 років. Вона — найстаріша незаймана у світі. Жінка вважає, що їй вдалося дожити до такого віку саме завдяки утриманню від статевого життя.

— Ніколи не мала бажання займатися сексом. Жодного разу в мене не було хлопця. І не жалкую. Стосунки — це надто складно, — розповідає Клара.

Жінка народилася 1903 року в шотландському місті Глазго. Пам"ятає звістку про катастрофу лайнера "Титанік" та початок Першої світової війни.

Батько Мідмор був військовим. Тому молоді роки дівчини минули в подорожах. Жила в Єгипті, Канаді, Новій Зеландії. Після повернення на батьківщину працювала секретаркою. Під час Другої світової війни була медсестрою на фронті.

Клара каже, що завжди мала друзів-чоловіків. Однак стосунки були платонічними:

— У мій час кохатися можна було лише зі своїм чоловіком. А я ще в 12 років заприсягнулася, що не вийду заміж.

Нині жінка живе в будинку для літніх у британському місті Корнуолл. На останній день народження отримали листівку від Єлизавети ІІ, королеви Великої Британії. Святкувала чергову річницю за бокалом вина в товаристві приятелів — інших мешканців закладу.

Медики вважають, що Мідмор дожила до свого віку завдяки здоровій нервовій системі.

— Вона ніколи не сварилася з чоловіком, не переживала зради, не народжувала й не хвилювалася за дитину. У її житті було менше стресів, ніж у звичайної жінки. Тому вона й прожила понад століття, — каже лікар Джосі Харві.

В американському місті Олбані живе 107-річна вчителька Аліса  Мербілі. Вона втратила цноту 2004-го, коли одружилася з місцевим інженером.

Зараз ви читаєте новину «У 105-річної Клари Мідмор ніколи не було хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути