Ексклюзиви
середа, 30 грудня 2009 17:30

Сьюзан Бойл провела у психіатричній лікарні п"ять днів

Автор: фото: REUTERS Lorenzo Dalberto
  Сьюзан Бойл у себе вдома в шотландському селі Блекберн. Має 10-річного кота, незаміжня. Коли нервується, смокче великий палець на руці
Сьюзан Бойл у себе вдома в шотландському селі Блекберн. Має 10-річного кота, незаміжня. Коли нервується, смокче великий палець на руці

Домогосподарка з шотландського села Блекберн 48-річна Сьюзан Бойл стала відомою після участі в телевізійному конкурсі "Британія має талант". На відбірному турі 11 квітня заспівала пісню "У мене є мрія" з мюзиклу "Знедолені". Записала власний альбом. 17 січня співатиме на дні народження дружини американського президента 45-річної Мішель Обами.

Сьюзан прийшла на прослуховування шоу в золотистій сукні, сірих панчохах і білих черевиках. Покрутила стегнами перед членами журі. Заявила, що хоче прославитися. Із Бойл сміялася вся зала, доки вона не заспівала.

— У вас голос ангела, — сказав один із членів журі. — Тепер із вас ніхто не сміятиметься.

За тиждень її виступ в Інтернеті подивилися понад 80 млн разів. Запросили на телепрограму "Доброго ранку, Америка", американські ток-шоу Ларрі Кінґа та Опри Вінфрі.

Бойл пророкували перемогу, але вона посіла друге місце — у шоу перемогла танцювальна група "Дайвьорсіті". Після поразки домогосподарка потрапила до лікарні з нервовим зривом. Провела там п"ять днів. Інші учасники розповіли: вона поводилася дивно ще за тиждень до фіналу. Говорила сама із собою, спілкувалася по телефону зі своїм котом. Смоктала великий палець на руці — робить так щоразу, як нервується.

Спілкувалася по телефону зі своїм котом. Смоктала великий палець на руці

— Після фінального виступу я пішла до гримерки, усе пливло перед очима — згадує Сьюзан. — Я майже нічого не їла під час останнього тижня конкурсу, не могла спати. Після програшу почувалася як дитина, в якої забрали цукерку. Не пам"ятаю, як поводилася того дня. Знаю, що хтось викликав "швидку" і я потрапила до клініки.

Невдовзі знову почала виступати. 23 листопада вийшов перший альбом Сьюзан Бойл "У мене є мрія". За тиждень у світі купили понад 2 млн примірників.

— Після шоу моє життя змінилося: раніше ніхто не звертав на мене уваги, а зараз до мене у двері ломляться журналісти й прихильники, — говорить Сьюзан. — Але це мене втомлює. Телефонували по 24 години на добу. Через це не спала три тижні. Довелося змінити номер.

У німецькому шоу "Суперталант" переміг пес

Більш як 3 млн глядачів німецького шоу "Суперталант" (відповідник "Україна має талант". — "ГПУ") віддали свої голоси за Пріму Донну — собаку породи тер"єр джек рассел. Їй вдалося обійти кілька сот талановитих акробатів, співаків й танцюристів. На конкурсі тварина показала кілька десятків трюків: ходила на задніх лапах, робила сальто, стрибала із власником, 31-річним Іво Антоні з міста Кьольн, через скакалку.

— Собака став німецьким суперталантом! Як із цим погодитися? — сказав після оголошення результатів голосування член журі Дітер Болен.

Зараз ви читаєте новину «Сьюзан Бойл провела у психіатричній лікарні п"ять днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути