Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2012 06:30

Світлана Медведєва винайняла увесь готель

Дружина російського президента Дмитра Медведєва відпочила в Італії. З тижневої відпустки повернулася 11 березня. 46-річна Світлана Медведєва приїхала до курортного містечка Монтекатіні-Терме, що в регіоні Тоскана. Оселилася у 5-зірковому спа-готелі  "Ла Паче". Для себе, 15-річного сина Іллі, охоронців та 30 людей супроводу винайняла майже цілий готель на 140 номерів. Два помешкання орендувала для себе.

Вулицями перша леді Росії ходила у супроводі трьох охоронців і двох перекладачок. Майже завжди носила великі, на півобличчя, сонцезахисні окуляри. Була у червоному пальті.

— Результати цієї поїздки будуть відомі найближчим часом. Російські туристи, які люблять класичні термальні курорти, кинуться сюди, — коментує комерційний директор термальних комплексів Массімо Джованнетті.

Офіційно Світлана Медведєва ніде не працює. Займається благодійництвом. Два роки тому своєю поведінкою обурила бельгійців. У місті Брюґґе зайшла до антикварної крамниці. Вимагала, щоб їй продали шарф із вітрини. Ті відмовилися. Пояснили, що то особливо цінний антикваріат — шарфу понад три століття.

У готелі "Ла Пас", що має 142-річну історію, номер середнього класу коштує 600 євро, люкс — до 1300 євро на добу. Тут здебільшого зупиняються вибагливі багаті гості. Персонал усіляко намагається догоджати прибулим. Місцеві розповідають історію, що сталася 1908-го в готелі, коли приїхав російський посол. Щойно він заснув, засюрчав цвіркун. Росіянин обурився. Пішов до адміністратора і поскаржився. Той відрядив до сусіднього помешкання двох гітаристів, які грали всю ніч, аби не було чути сюрчання.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Медведєва винайняла увесь готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути