Ексклюзиви
четвер, 15 січня 2009 17:34

Студентка продає цноту за 5 мільйонів доларів

  Ідею отримати за перший секс великі гроші Наталі Ділан підказала її сестра
Ідею отримати за перший секс великі гроші Наталі Ділан підказала її сестра

22-річна студентка Наталі Ділан з американського міста Сан-Дієго торік у вересні вирішила продати свою цноту. Розмістила об"яву про це в популярній радіопередачі. Вказала ціну — $350 тис. за право стати її першим коханцем.

Викласти цю суму зголосилися 10 тис. чоловіків з усього світу. Тоді Ділан зрозуміла, що продешевила. Вирішила замість фіксованої ціни влаштувати аукціон. Поступово ставки дійшли до $5 млн. Нині на тіло дівчини претендують троє чоловіків. Їхніх імен не розголошують. Наталі каже, що двоє з них одружені.

— Я здивувалася, коли мені почали пропонувати такі великі гроші. Однак потім зрозуміла: для чоловіків надто важливо перемагати, і тепер вони змагаються за мене, як на перегонах, — говорить Ділан.

Ідею продати свою цноту Наталі підказала 23-річна сестра Авія. Вона заробила гроші на навчання в університеті, попрацювавши три тижні повією.

— Я пишаюся своєю сестрою, — каже Авія. — Я продавала тіло в легальному борделі, тому що хотіла заробити гроші. Наталі робить те саме. Ті, хто засуджують, заздрять її красі й цілеспрямованості.

Наталі теж планує витратити зароблені гроші на навчання в університеті. Крім цього,  хоче купити квартиру. Розпусницею себе не вважає.

— Мені 22 роки, і я цнотлива, — каже Ділан. — Чи багато дівчат можуть сказати про себе те саме? Я, на відміну від тих, хто мене засуджує, ціную своє тіло. Можливо, мій приклад навчить дівчат, що свою цноту треба берегти.

Зараз ви читаєте новину «Студентка продає цноту за 5 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути