вівторок, 16 червня 2009 19:08

Студенти Оксфорду оголилися для календаря
6

Студентський квартет фотографували в одній із найстаріших зал Оксфорду
Фото: фото з сайту www.eg.ru
Фотографію в бібліотеці робили після занять. Оксфордські дівчата позували перед камерою з творами англійських класиків
Організаторка акції 20-річна Роузі Беті назвала фото на підвіконні одним із ”найпікантніших”
На фотографіях студенти мали виглядати розслабленими. Тому учасники самі обирали місця для зйомок, де почувалися б комфортно
Студентки молодших курсів обрали для зйомки власну кімнату гуртожитку

Студенти одного з найстаріших англійських університетів, Оксфорду, знялися оголеними для календаря. Кошти від його продажу передадуть на благочинність.

У зйомках взяли участь 60 студентів університету. Фотографувалися у звичній для них обстановці — за партами, із книжками у бібліотеці, біля дошки, на подвір"ї студмістечка. Календар коштуватиме 10 фунтів стерлінгів (120 грн. — "ГПУ"). Кошти від його продажу передадуть оксфордській організації "Тревелейд". Вона займається волонтерською роботою, а також надсилає гуманітарну допомогу до країн третього світу.

— Хіба наша мета не достойна роздягання? — каже одна з організаторів акції 20-річна Роузі Беті, студентка факультету фізики. Вона знялася одразу для кількох сторінок календаря, а також для обкладинки.

Календар коштуватиме 120 гривень. Кошти від його продажу передадуть на благочинність

— Фото, де ми пливемо на човні, знімали о пів на шосту ранку, — згадує студентка. — Незважаючи на ранішню годину, з вікон сусідніх будинків за нами уважно спостерігали. Я впевнена: цей календар швидко розкуплять.

Позаторік у грудні сім жінок із іспанського селища Серраділья дель Арройн знялися оголеними для різдвяного календаря. Вони сподівалися отримати кошти на сільську школу та на будівництво місця відпочинку для дітей. Календар продається погано, жінки заборгували видавництву майже $16 тис.

Цьогоріч у лютому в Швейцарії надійшов у продаж "Сільський календар" із напівоголеними дівчатами. Усі вони живуть і працюють у селах. У зйомках взяли участь, аби покращити імідж швейцарського села. Вже розкупили понад 10 тис. примірників календаря.

Зараз ви читаєте новину «Студенти Оксфорду оголилися для календаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути