вівторок, 01 березня 2011 04:45

Слон переплутав автомобіль зі слонихою

Автор: фото з сайта www.dailymail.com
  Слон перевертає автомобіль ірландця Джона Сомерса неподалік Йоганнесбурга, Південна Африка. Щоб відігнати тварину, поліцейські викликали спецбригаду ветеринарів. Гіганту вкололи снодійне
Слон перевертає автомобіль ірландця Джона Сомерса неподалік Йоганнесбурга, Південна Африка. Щоб відігнати тварину, поліцейські викликали спецбригаду ветеринарів. Гіганту вкололи снодійне

— Південну Африку вибрав для подорожі, бо хотів пригод. Але такого не побажаю навіть  ворогові, — говорить ірландець Джон Сомерс.

Він із другом минулого тижня поїхав у південноафриканське місто Йоганнесбург, щоб у незвичній обстановці відсвяткувати свій 66-й день народження.

Уранці їхали в сірому автомобілі. Раптом на дорогу вийшов слон. Тварина рухалася настільки повільно, що чоловіки вирішили її обігнати.

Коли зрівнялися зі слоном, той відреагував несподівано: повернувся до машини і пішов у наступ. Хоботом ударив кілька разів зверху по автівці. Спочатку почав тертися об машину, тоді став повільно відпихати її з дороги.

— Це було жахливо. Коли слон повернувся до нас, думав, що більше ніколи не побачу своїх дітей, — розповідає іменинник. — Гуркіт від того, що тварина вдарила по автомобілі, був такий, нібито кілька людей пробігли зверху над головами.

Машина перекинулася і впала в канаву. Обоє ірландців відбулися синцями і кількома порізами.

Захисники тварин припускають, що слон агресивно поводився через надлишок гормонів. Кажуть, він бродив у пошуках партнерки.

Про те, що на автомобілі нападають слони, найчастіше скаржаться туристи на Шрі-Ланці. Щоб захистити себе від гігантів, місцеві під'єднують до огорожі навколо своїх помешкань електричний струм. Дехто кидає петарди, щоб відлякати тварин. Від цього слони втрачають слух. Минулого року на Шрі-Ланці слони затоптали близько 50 людей. Від рук людей загинули вчетверо більше цих тварин.

4 січня 1903 року у США на електричному стільці стратили циркову слониху, що затоптала трьох людей.

Зараз ви читаєте новину «Слон переплутав автомобіль зі слонихою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути