Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 14:42

Скарлетт Йоханссон зніме любов "по-нью-йоркськи"

  У Скарлетт Йоханссон режисерами були дідусь і батько
У Скарлетт Йоханссон режисерами були дідусь і батько

23-річна американська актриса Скарлетт Йоханссон спробує себе як режисер. Вона зніме 5-хвилинну короткометражку для фільму "Нью-Йорк, я люблю тебе!". Картина буде продовженням знятої 2006-го стрічки "Париж, любов моя". У ній 18 провідних світових режисерів мовою кіно розповідали про різні прояви кохання на вулицях французької столиці.

Короткометражок про любов "по-нью-йоркськи" буде 12. Компанію Йоханссон складе 72-річний американський режисер Вуді Аллен. За роль у його фільмі "Матч-пойнт" Скарлетт два роки тому отримала нагороду "Золотий глобус". Інші короткометражки зніматимуть переможці минулорічного Каннського кінофестивалю 34-річний німецький режисер Фатіх Акін і росіянин Андрій Звягінцев, 43 роки. А також режисери з Великої Британії, Китаю, Ізраїлю, Південної Кореї та Індії. Бюджет майбутньої картини $14 млн.

Скарлетт Йоханссон народилася в Нью-Йорку в датсько-єврейській родині. Її дідусь — датський режисер Ейнар Йохансен. Батько був актором, режисером і сценаристом. Свою першу роль у кіно Скарлетт зіграла в 11 років у комедії "Норт". Її партнером був голлівудська зірка Брюс Віліс. Як краща актриса року Йоханссон чотириразова володарка "Золотого глобуса" за ролі у стрічках "Заклинач", "Труднощі перекладу", "Любовна пісня для Боббі Лонґа", "Матч-пойнт".

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон зніме любов "по-нью-йоркськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути