середа, 09 січня 2008 17:39

Саркозі-молодший критикує батька в піснях

22-річний П"єр Саркозі, старший син французького президента, написав пісню "Вулиця" для останнього альбому найагресивнішого репера країни Пойзона. У ній він критикує батька.

П"єр — послідовник хіп-хоп культури. Він має власний гурт, пише пісні для інших виконавців та є продюсером деяких груп. Працює під творчим псевдонімом Моузі.

Пойзон у своїх піснях виступає проти Ніколя Саркозі, бо недолюблює його. По-перше, чинний глава держави боровся проти реп- та хіп-хоп-культур, ще коли був міністром внутрішніх справ. Він вважає, що послідовники цих течій солідарні з криміналом. По-друге, Саркозі виступає за жорсткішу міграційну політику в країні.

Пойзон познайомився з П"єром на вечірці п"ять років тому. Про те, що він — син Ніколя Саркозі, репер дізнався нещодавно.

— Коли про це почув, то оскаженів, — говорить співак. — Я подзвонив Моузі. А він каже: "Розслабся! Я не хотів тобі казати, бо боявся, що ти не схочеш зі мною зв"язуватися". Я відповів йому: "Добре, чувак, жодних проблем. Ти не зробив мені нічого поганого. Ми добре робимо свою справу, і начхати на все інше".

Місяць тому в епіцентрі скандалу опинився молодший син Саркозі від першої дружини, 20-річний Жан. Його притягли до суду після того, як він врізався на скутері в автомобіль і втік із місця пригоди.

Після розлучення торік у жовтні з другою дружиною Сесілією, 50 років, про особисте життя президента та його родини говорить вся країна. За два місяці після розлучення Саркозі з"явився на публіці з новою обраницею, колишньою моделлю та співачкою Карлою Бруні, 39 років. Із нею він провів різдвяні канікули в Єгипті. Президент каже, що серйозно сприймає нові стосунки і готовий до одруження. Подейкують, що це станеться 8–9 лютого.

Через скандали в особистому житті Саркозі втрачає популярність серед співгромадян. Кілька місяців тому його підтримували 55% французів, а зараз — 48%. Багато хто вважає, що президент виставляє особисте життя напоказ, аби відвернути увагу від важливих соціальних та економічних проблем країни.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі-молодший критикує батька в піснях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути