Ексклюзиви
понеділок, 12 жовтня 2009 17:48

Сайтом знайомств для одружених користуються 10 тисяч людей

У країнах Європейського Союзу діє інтернет-сайт знайомств для тих, хто у шлюбі. Він називається Married secrets — "Секрети одружених". Реєстрація коштує 700 євро (8,2 тис. грн. — "ГПУ"). Користувачів — понад 10 тис.

— Якщо ви сімейна людина, котра шукає пікантних пригод, ми допоможемо вам їх знайти,— пишуть на головній сторінці служби. — У нас вам не треба приховувати сімейний стан. Тут усі шукають гострих відчуттів, яких бракує у шлюбі.

Розробники "Секретів одружених" подбали про те, аби їхніх клієнтів не викрили. На сайт можуть зайти лише зареєстровані користувачі. Можна самому обирати, кому показувати фотографії з електронної анкети. Спілкуються через службу сторінки, не використовуючи власних електронних адрес. На сайті працює спеціальна телефонна лінія — потенційні коханці можуть розмовляти, не знаючи номерів одне одного.

На сторінці є відгуки вдячних клієнтів.

— У мене щойно завершився роман із 34-річною жінкою, з якою я тут познайомився, — пише Енон, 62 роки. — Ми залишилися друзями, шукатимемо собі інших партнерів. Дякую, ви створили фантастичну службу!

Зараз ви читаєте новину «Сайтом знайомств для одружених користуються 10 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути