Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 18:06

Росіяни обирають "Міс атом-2009"

Інтернет-конкурс краси серед працівниць атомної індустрії вшосте проходить у Росії.  У цьогорічному змаганні "Міс атом" беруть участь понад 200 жінок із країн СНД. Ім"я переможниці оголосять 6 березня.

Конкурсантки мають надати фотографії у повний зріст, а також розповісти про свої захоплення, досягнення в роботі.

Наприклад, Анастасія Сколякова з Дімітровграда самотужки виховує 4-річного сина. Вона має модельну фігуру — 85/63/89, вирощує кактуси і мріє поїхати до Марокко. Наталя Матяшова за фахом фізик-ядерник. Любить цукерки, рок-музику й поезію.

Журі з представників найбільших атомних компаній Росії обере трьох найгідніших претенденток на титул і переможницю у категорії "Найкраще фото".

— Мета конкурсу — показати, що в атомній індустрії працюють такі ж люди, як і в інших галузях, — розповідає один з організаторів конкурсу Ілля Платонов. — А жінки-атомники — не лише розумні, а й красиві.

Нагороджуватимуть у Москві. Переможниці отримають подарунки від компаній-спонсорів. Так, переможниця минурічного конкурсу 27-річна москвичка Юлія Нагаєва з корпорації "ТВЕЛ" отримала подорож на двох до Італії. А її попередниця "Міс атом-2007" — норкову шубу. Решта конкурсанток отримають сертифікати на косметику, парфуми, прикраси, а також абонементи у салони краси та фітнес-центри.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обирають "Міс атом-2009"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути