середа, 20 липня 2011 06:00

Російські дівчата "Порвуть за Путіна"

Російські дівчата, які називають себе "Армія Путіна", пропонують порвати на собі одяг, щоб підтримати прем'єра Володимира Путіна на президентських виборах наступного року. Щоб показати приклад, одна з дівчат, Діана, записала відеоролик. У ньому вона пише на майці помадою "Порву за Путіна!". Потім одягає її, запитує: "На що ви здатні заради свого президента?". Після цього рве майку на грудях.

"Армія Путіна" оголосила конкурс на подібні ролики для "молодих, розумних і красивих" дівчат. Для участі треба "порвати щось або когось за Путіна" й опублікувати відеозапис у відповідній групі в соціальній мережі "ВКонтакте". Переможниці обіцяють комп'ютер айпед. До групи вже приєдналися понад 700 людей. Але нових відео ще немає.

— Я без тями від людини, яка змінила нашу країну. Він достойний політик і шикарний чоловік. Його обожнюють мільйони, йому вірять. Але є купка людей, які поливають його брудом. Може, тому що його бояться, може — через власну слабкість, тому що їм ніколи не бути на його місці, — каже Діана про 58-річного Путіна.

У провладних молодіжних організаціях "Наші" та "Молода гвардія" кажуть, що не мають стосунку до "Армії Путіна".

— Їхнє відео — абсолютно професійне. Воно не показує Путіна у вигідному світлі, а навпаки, дискредитує його в очах консервативних і православних виборців, — вважає Олексій Мухін, директор московського Центру політичної інформації.

У жовтні минулого року до дня народження Путіна підготували еротичний календар. Для нього знялися напівоголеними студентки журналістського факультету Московського університету.

Зараз ви читаєте новину «Російські дівчата "Порвуть за Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути