четвер, 04 серпня 2011 10:32

Ріанна на карнавалі у Барбадосі скакала чоловікам на спини

Американська співачка 23-річна Ріанна бере участь у карнавалі в Бриджтауні, столиці Барбадосу. Вона вибігла на вулицю в чоботах і червоній білизні. На голову вчепила червоне пір'я.

— Я ще не бачила скільки гарних чоловіків, — каже Ріанна. — Гріх було не потанцювати і не пофліртувати з ними. Уперше в житті я робила те, що хотіла.

Співачка обіймалася з чоловіками, заскакувала їм на спину, ставала у відверті пози, аби зімітувати статевий акт. Після цього їй на голову одягли корону з написом "Королева карнавалу".

— Ріанна вискочила з машини, скинула з себе спідницю і майку, — згадує один з учасників дійства. — Її одразу всі впізнали. Вона ж родом із Барбадоса. Тут має завершитися її американське турне. Поводилася нескромно. Одному темношкірому сіла на плечі. Танцювала і співала там хвилин зо 5. Своїм прихильникам ставила автографи на тілах і посилала повітряні поцілунки.

Карнавал у Барбадосі відбувається щороку з 1 по 3 серпня. Країну в ці дні відвідують до 50 тис. туристів. Аби взяти участь у святі, треба заплатити $20. Жінок у відвертій яскравій білизні пропускають безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна на карнавалі у Барбадосі скакала чоловікам на спини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути