пʼятниця, 22 жовтня 2010 09:15

Путіни спростовують чутки про розлучення

З 14 по 25 жовтня у Росії проходить перепис населення. У перший день у ньому взяв участь прем'єр-міністр 58-річний Володимир Путін з дружиною Людмилою, 52 роки. Відео виклали на урядовому сайті.

Володимир Путін на запитання переписувачці відповів, що народився 7 жовтня в Ленінграді, росіянин, знає німецьку мову. Про джерела прибутків сказав: "Трудова діяльність. Інших доходів у мене немає". Дружина прем'єра знає німецьку, іспанську і французьку.

У кадр потрапив недорогий кінескопний телевізор. Кімната обставлена скромно. Блогери жартують, що Путіна опитували в квартирі, яку він купив своєму лабрадору Коні. Інші припускають, що перепис відбувався у готелі. Доходи прем'єра видавав швейцарський годинник за 226 тис. рублів (58 тис. грн. — "ГПУ").

Західна преса пише, що Путіни спільним інтерв'ю хотіли спростувати чутки про своє розлучення. На відео вони в костюмах бежевого відтінку сидять на дивані такого самого кольору. Якраз цей колір асоціюють з домашнім затишком. Людмила поводиться скуто, увесь час поглядає на чоловіка. Обручок не мають. Подружжя не бачили разом з минулого року. Казали, дружина стала православною послушницею у монастирі. Натомість Путін почав з'являтися з 27-річною Аліною Кабаєвою, олімпійською чемпіонкою з гімнастики.

З колишньою стюардесою Людмилою Путін у шлюбі 27 років. Мають двох доньок.

Зараз ви читаєте новину «Путіни спростовують чутки про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути