неділя, 09 липня 2006 18:57

Путін пояснив, чому поцілував хлопчика в живіт

— Він мені здався таким самостійним і серйозним. Водночас, дитина завжди беззахисна, і дуже милий був хлопчина. Чесно скажу: мені просто захотілося приголубити його, як кошеня, — пояснив Володимир Путін.

Минулого четверга президент Росії відповідав на запитання в Інтернеті. Акція, в якій взяли участь 150 тис. користувачів, дуже потішила "просунуту" громадськість. Путіна запитували про вкрай несподівані й навіть абсурдні на перший погляд речі.

Росіяни знають, що президент відповідатиме на "важливі" запитання зі сфери політики та економіки наперед заготованими фразами, тому і запитували всіляку нісенітницю, вважають аналітики. Наприклад, чи не збирається влада використовувати для охорони кордонів людиноподібних роботів, як Путін ставиться до героя комп"ютерних ігор чудовиська Ктулху та чому він поцілував у живіт 5-річного хлопчика Нікіту Конкіна з міста Коломни.

28 червня на Соборній площі Кремля Володимир Путін зустрічався з випускниками військових училищ. Повертаючись пішки у свою резиденцію, він несподівано зупинився поруч із маленьким хлопчиком, нахилився, підняв його кофтинку і поцілував у живіт.

Сам Нікіта після цього випадку повісив у себе над ліжком портрет Володимира Путіна. Хлопчик запевняє виховательок у дитсадку, що колись сам стане президентом, і відмовляється мити животик.

Зараз ви читаєте новину «Путін пояснив, чому поцілував хлопчика в живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути