четвер, 05 лютого 2009 19:09

Президенту Болівії прооперували ніс

Президенту Болівії 49-річному Ево Моралесу прооперували ніс. Через викривлену носову перегородку в політика почалися головні болі.

— Він почувається добре, — заявив президент Венесуели Уґо Чавес, який товаришує з Моралесом. — У нього було таке саме викривлення носової перегородки, як і в мене. Президент отримав його в дитинстві, коли ще був пастухом.

Медики кажуть, що невелике викривлення перегородки спричинило проблеми з диханням. Голова почала боліти ще й через утому. Моралес зайняв президентський пост 2006 року. Із тих пір жодного разу не виходив у відпустку. Працював із 7.00 до півночі. Прооперувати ніс йому радили ще кілька місяців тому. Однак президент не міг знайти вільний час.

Моралес має з"явитися на публіці вже 7 лютого. У болівійському місті Ель-Альто оприлюднять проект нової конституції країни. Основний державний документ схвалили більше як половина населення країни на референдумі, який проходив 26 січня.

Зараз ви читаєте новину «Президенту Болівії прооперували ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути