пʼятниця, 17 березня 2017 06:35

Президент із дружиною не змогли жити в резиденції з привидами

Президент Бразилії 75-річний Мішель Темер та його дружина, колишня фотомодель 33-річна Марсела, переїхали з офіційної резиденції через погану енергетику.

Темер розповідає, що той дім схожий на печеру, яку відвідують привиди:

— Я відчув там щось дивне. Не міг спати з першої ж ночі. Енергія навколо була дуже поганою. У деяких кімнатах не полишало відчуття, що там ще хтось є. Хтось лихий. У ліжку здавалося, ніби занурюєшся в якийсь густий липкий туман. Ми почали думати, чи можуть тут бути привиди?

Будинок подобався лише семирічному сину подружжя.

— Марселі щоночі снилося, що її душать. Тільки син, який бігав з одного кінця в інший, був у захваті від дому. Але діти простіше ставляться до подібних речей.

Президентський палац Альворадо, що в перекладі означає "світанок", збудували за проектом архітектора Оскара Німеєра. На території є басейн, футбольне поле, каплиця і медичний центр.

Дружина президента запросила священика, щоб вигнав із помешкання злих духів. Це не допомогло. Сім'я вирішила переїхати до палацу неподалік. Він не такий великий, однак не менш розкішний. Темер жив у ньому торік, коли був віце-президентом. На цю посаду ще нікого не призначали, тож резиденція вільна.

Мішель Темер очолив Бразилію після того, як його попередника Ділму Руссеф притягнули до відповідальності за порушення бюджетного обліку. Його теж звинувачують у розтраті бюджетних коштів 2014 року. Тоді Темер із Руссеф керували країною разом. Кілька мільйонів витратив на одяг і прикраси для Марсели, довело розслідування. За державні кошти для неї наймали масажиста, кухаря, дієтолога, двох водіїв і трьох охоронців.

Зараз ви читаєте новину «Президент із дружиною не змогли жити в резиденції з привидами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути