пʼятниця, 08 липня 2011 07:30

Президент Філіппін продав машину

51-річний Беніґно Акіно III, президент Філіппін, продав свою машину "Порше 911" за $102 тис. У березні стало відомо, що глава держави має спортивне авто. Із тих пір рейтинг президента впав на 13%. Майже половина філіппінців вважали, що він подає поганий приклад.

У вівторок Акіно оголосив, що продав машину за ту ж ціну, за яку купив. Пояснив, що позбувся її не через критику, а з міркувань безпеки.

— Із цією машиною я був уразливішим. Вона швидкісна. Була небезпека й для охорони. Поставити в гараж — теж не вихід. Там вона гнитиме, — каже президент.

Щоб купити білий "Порше 911", Акіно брав кредит у банку. До нього ця машина мала двох власників. Раніше їздив на старому темно-синьому БМВ.

До купівлі спорткара Акіно підтримували майже 74% філіппінців. Президент закликав людей економити і вести "правильний спосіб життя".

— Батьки кажуть, що Акіно найкращий президент за всю історію. За нього зарплати виросли десь на 50 доларів. У бідних людей з'явилася надія. Я кілька років тому переїхав у США, бо не було роботи. Тепер думаю, чи не повернутися додому, — каже "ГПУ" Крістофер Оліла, виходець зі столиці Маніли.

Беніґно Акіно обрали президентом Філіппін у травні 2010-го. Він перший на цій посаді, хто ніколи не був одружений і не має дітей. Зустрічається зі вчителькою 27-річною Банні Каліка. Акіно не любить спиртного, часто грає в комп'ютерні ігри. У день викурює до трьох пачок цигарок.

Зараз ви читаєте новину «Президент Філіппін продав машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути