Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 07:30

Поштар три роки збирав чужі листи

Британський листоноша 43-річний Стівен Таскер зібрав удома 31 тис. недоставлених посилок і листів. Поштар протягом 3,5 року не справлявся зі своїми обов'язками, бо постійно був п'яний.

Кожного дня перед виходом на роботу о 6.00 Стівен встигав випити кілька кухлів пива. Тому всієї пошти не розносив. Складав у сараї, у пластикових мішках. Сподівався, колись віднесе. Коли люди почали скаржитися через зниклі листи, Королівська поштова служба провела перевірку. Колега Стівена Джон Гібсон виявив зниклі листи, коли прийшов до нього додому.

Таскер також привласнив близько 200 фунтів стерлінгів (2,5 тис. грн. — "ГПУ"), які британці відправляли в листах і посилках. 1,5 тис. пішло на доставку затриманої пошти адресатам.

— Ми з'ясували, чому листоноша став алкоголіком. Виявилося, його дружина страждає на церебральний параліч та епілепсію. А ще в нього дочка-інвалід. Стівен пив, щоб хоч якось зменшити стрес, — каже речник місцевої поліції.

Таскера звільнили, суд призначив вісім місяців тюрми. Ув'язнення відклали на рік, доки пройде курс лікування від алкоголізму.

Зараз ви читаєте новину «Поштар три роки збирав чужі листи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути