середа, 11 лютого 2009 18:24

Порноактриса хоче стати сенатором

  Стормі Вотерс знімається у порнофільмах.  Вона балотуватиметься до американського сенату на виборах 2010 року
Стормі Вотерс знімається у порнофільмах. Вона балотуватиметься до американського сенату на виборах 2010 року

Порноактриса 30-річна Стормі Вотерс, яка виступає під псевдонімом Стормі Деніелс, претендує на місце в американському сенаті від штату Луїзіана.

Посаду сенатора нині займає республіканець Девід Віттер. Він постійний клієнт служби "дівчата за викликом". Коли 2007 року про це написали в пресі, Віттер попросив пробачення у прихильників "за дуже серйозний гріх у минулому".

— Штат має обрати нового представника, який нічим себе не заплямував, — пише актриса на своєму сайті в Інтернеті. — Потрібна людина, якою зможемо гордитися, яка працюватиме без упину. Я завжди готова до такого. Політика навряд чи є більш брудною справою, аніж та, якою я займаюся.

Перша порнозірка, яка стала політиком — 59-річна італійка Анна Ілона Сталлер, відома під псевдонімом Чичоліна. 1987 року вона балотувалася в парламент, набрала 20 тис. голосів і зайняла друге місце серед кандидатів. 1991-го створила "Партію кохання". Під час війни в Перській затоці заявила: "Я готова займатися сексом з іракським диктатором Саддамом Хусейном, аби тільки зберегти мир на Близькому Сході". 2006-го із такою ж пропозицією звернулася до Усами бін Ладена.

Торік італійська актриса Міллі Д"Аббрачіо, 43 роки, балотувалася на виборах до муніципалітету Риму. Не пройшла, хоч і обіцяла створити за кілька кілометрів від Ватикану вулицю "червоних ліхтарів". Американська порнозірка Мері Кері, 27 років, двічі висувала свою кандидатуру на виборах губернатора штату Каліфорнія. 2003-го програла колишньому актору Арнольдові Шварценеґґеру.

Зараз ви читаєте новину «Порноактриса хоче стати сенатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути