Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2012 06:15

Поліцейський збив дівчинку й застрелився

Інспектор дорожньо-патрульної служби росіянин 32-річний Євген Питецький із села Усть-Баргузин, що в Бурятії, вистрелив собі в голову після того, як на дорозі збив 7-річну школярку. Тіло поліцейського виявили ввечері у неділю на березі озера Байкал, за кілометр від місця пригоди.

За годину до цього інспектор повертався на чергування до відділку з дому, де повечеряв. На одній із вулиць своїм позашляховиком "Тойота Клюгер" наїхав на другокласницю місцевої школи. Дитина дістала закритий перелом стегна й травмувала голову. Винуватець пригоди завіз її до лікарні, потім від'їхав трохи й у лісі вистрелив у себе з табельної зброї.

Зараз стан дівчинки стабільно тяжкий.

Колеги розповідають, Євген Питецький працює в поліції з 2007-го. Нарікань по роботі не мав. У нього залишилися дружина і двоє дітей. Того вечора він зателефонував додому, розповів, що сталося, й сказав, що хоче порішити себе. Жінка намагалася відговорити, але чоловік поклав слухавку. Зі знайомими дружина кинулася на пошуки. За кілька годин знайшли тіло, пише "Комсомольська правда".

19 вересня в Магаданській області працівник поліції став винуватцем аварії, в якій загинула дівчина. 11 вересня на Сахаліні патрульний збив двох жінок, одна з них померла.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський збив дівчинку й застрелився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути