пʼятниця, 09 листопада 2012 00:30

Викрали сестру футболіста Халка

Автор: фото з сайта www.combatepolicial.com
  Анжеліку Віейру викрали задля викупу. Та злочинці не дійшли згоди, скільки вимагати, й відпустили заручницю
Анжеліку Віейру викрали задля викупу. Та злочинці не дійшли згоди, скільки вимагати, й відпустили заручницю

У понеділок у бразильському місті Кампіна-Гранді викрали молодшу сестру футболіста Халка, нападаючого петербурзького "Зеніта". Наступного дня близько полудня 22-річну Анжеліку Апаресіду Віейру повернули додому.

Батьки одразу зателефонували в поліцію, щоб повідомити, що їхня донька вдома. Раніше вони відмовилися від допомоги правоохоронців в її пошуках. За чутками, Анжеліку викрали двоє чоловіків і завезли в покинуту будівлю. Вона чула, як у сусідній кімнаті злочинці сварилися щодо викупу. Домовитися не змогли, тому один із викрадачів випустив Анжеліку. Очевидці розповідають, бачили, як у вівторок вона виходила посеред дороги біля свого дому зі сріблястої "хонди".

Того ж дня поліцейські затримали всіх трьох викрадачів.

Анжеліка Віейра розповіла, що в день викрадення поїхала спочатку в університет, де навчається на дієтолога. Потім близько 13.00 подалася в ресторан, щоб зустрітися з другом. Коли під'їхала до закладу, кілька чоловіків заскочили в її авто, схопили і повезли в невідомому напрямку.

Друг Анжеліки, з яким вона мала зустрітися, бачив що її викрали. Він почав телефонувати на її мобільний:

— Чоловічий голос у трубці повідомив, що він чоловік Анжеліки. Потім пролунали короткі гудки. Однак цього не могло бути. Її чоловік був удома.

Потім Анжеліці намагалися зателефонувати сестри, але телефон вимкнули. Батьки  кажуть, ніхто в них не вимагав викупу.

— Родичі жінки спочатку були не проти, щоб ми її шукали. Потім попросили нас не втручатися. Можливо, викрадачі таки зв'язувалися з ними, — коментує слідчий Маркос Паоло.

Футболіст дізнався про викрадення сестри, коли йому зателефонували рідні. Потім був дзвінок від бразильської поліції. Його просили поки що не повертатися у Бразилію. 26-річний Халк, справжнє ім'я якого Живанілдо Віейра, тренується в Санкт-Петербурзі, де з вересня цього року грає за "Зеніт". Раніше виступав за португальський клуб "Порту". Він єдиний син у багатодітній бразильській родині. Крім Анжеліки, має ще п'ятеро сестер. Батьки Халка спочатку тримали м'ясний павільйон, згодом продавали автомобілі. Анжеліка Віейра з чоловіком виховують двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Викрали сестру футболіста Халка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути