пʼятниця, 13 серпня 2010 02:59

Подружжя позбавили права опіки над Гітлером і Гіммлером

Автор: фото з сайта www.newsopi.com
  Хіта (ліворуч) та Дебору Кемпбелл суд штату Нью-Джерсі позбавив прав опіки над сином 3-річним Адольфом Гітлером (у центрі) та двома доньками
Хіта (ліворуч) та Дебору Кемпбелл суд штату Нью-Джерсі позбавив прав опіки над сином 3-річним Адольфом Гітлером (у центрі) та двома доньками

Суд США позбавив подружжя Кемпбелл прав опіки над їхніми трьома дітьми з нацистськими іменами. Троє суддів визнали: Хіт і Дебора Кемпбелл є серйозною загрозою для дітей: 4-річного Адольфа Гітлера і його 3-річних сестер-близнючок Еріен Нейшн — Арійська нація — і Гонсцлін Гіммлер.

На судовому процесі зачитали уривок із листа, який Дебора написала сусідам. "Мій чоловік небезпечний. Одного разу я вкорочу собі віку або він мене вб"є", — писала вона.

— Судді не повинні покладатися на недоведену інформацію, яку надав мій сусід, — говорить Хіт Кемпбелл. Він не вміє читати. На руці має татуювання з написом "Гітлер".

Слідчі підтвердили, що 37-річний Хіт Кемпбелл і його дружина Дебора, 26 років, мають психічні та фізичні відхилення.

Уперше подружжям зацікавилися в грудні 2008-го. Тоді магазин "Вол-март" у штаті Пенсильванія відмовився прикрашати торт до дня народження сина Кемпбеллів. Напис на торт замовили такий: "Із днем народження, Адольфе Гітлере!".

Торік у січні соціальні працівники забрали в подружжя дочок-близнючок і сина.

— Ми з дружиною нормальні, не є небезпечними. Дітей вони забрали не тому, що бояться за їхнє життя. Їм не подобаються імена малюків, — каже Хіт.— Америка — вільна країна, можемо називати дітей, як хочемо.

Соціальні працівники пояснили: дітей забирають через бідність Кемпбеллів. Їхня квартира, хоч і чиста, але тісна для п"яти членів родини. Окрім того, Хіт і Дебора є інвалідами, живуть за рахунок соціальних виплат, кажуть працівники. Сусіди говорять, подружжя позбавили батьківських прав за нацистські погляди Кемпбеллів. У них у квартирі висів портрет Гітлера. А малий Адольф розповідав дітям на майданчику, що євреїв, циган і негрів треба спалити.

Тепер діти живуть у сім"ях, які підшукали для них соціальні працівники.

— Не можуть бути здоровими батьки, які дають своїм дітям такі жахливі імена. Таке може зробити тільки психічно хворий, — каже психолог Роберт Гордон. — Вони не думають, що дітям треба гратися, рости, соціалізуватися з іншими людьми.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя позбавили права опіки над Гітлером і Гіммлером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути