четвер, 09 липня 2009 19:27

Перукаря-педофіла стратили привселюдно

Автор: фото з сайту www.radulova.livejournal.com
  Перед стратою Їх’я Хоссейну аль-Рагві дозволили помолитися.
Перед стратою Їх’я Хоссейну аль-Рагві дозволили помолитися.

У Ємені привселюдно розстріляли перукаря Їх"я Хоссейна аль-Рагва, який зґвалтував та вбив 11-річного хлопця. Місцеві жителі знімали страту на мобільні телефони.

Торік у грудні 11-річний Хамді аль-Кабас зайшов до перукарні Їх"я у єменській столиці Сана. Чоловік накинувся на хлопчика, зґвалтував і вбив. Тіло порізав і закопав за містом. Їх"я зізнався в злочині, коли слідчі вийшли на нього.

Від в"язниці до місця розстрілу перукаря вели охоронці. Вулицями бігли люди. У чоловіка жбурляли різні предмети, лаяли, проклинали. На місці страти зібралося декілька сотень цікавих. Дехто прийшов із дітьми.

Перед смертю Їх"я дозволили помолитися. Потім наказали лягти обличчям донизу на ритуальний червоний килим. На в"язневі була біла сорочка, її розірвали на спині. Кат вистрелив йому в шию. Лікар констатував смерть.

Їх"я став дев"ятим страченим у Ємені за цей рік. У країні застосовують вищу міру покарання за певні злочини, зокрема за подружню зраду та зречення віри. У деяких регіонах досі практикують обезголовлювання й закидання камінням. За місцевими законами, жертва може помилувати злочинця. Тоді той має сплатити їй або її родині компенсацію.

Зараз ви читаєте новину «Перукаря-педофіла стратили привселюдно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути