Ексклюзиви
середа, 21 березня 2012 05:00

Парашутисти не заплатили за коктейлі

Четверо австралійців вистрибнули з вікна ресторану "Вю де Монд" на 55-му поверсі хмарочоса у місті Мельбурн. Цим перелякали відвідувачів. Виявилося, вони потай пронесли парашути. Рахунок за випивку в ресторані не оплатили.

— Четверо молодиків у дорогих строгих костюмах прийшли в бар. Виглядали впевнено і розкуто. Замовили по коктейлю "Негроні". Спокійно пили. Тоді один за одним почали виходити, нібито до вбиральні. За мить їх побачили на краю балкона. Доки офіціанти прибігли, вони один за одним встигли вистрибнути, — розповідає Шеннон Беннетт, власник ресторану.

Офіціанти не могли зупинити стрибунів, бо ті зачинили двері балкона ззовні. Очевидці кажуть, парашутисти приземлилися, сіли в автомобіль і швидко поїхали. Охоронці хмарочоса припускають, що парашути пронесли під вбранням, бо перед входом у ресторан гостей просять здати на збереження сумки та інші великі речі.

— Добре, що вони замовили на дрібну суму. Ніхто за це не хвилювався. Коли вони приземлилися, всі зітхнули з полегшенням. Головне, що клієнти залишилися живі і не зіпсували репутації ресторану, — каже шеф-кухар.

Один коктейль "Негроні" із джину, вермуту й льоду коштує у "Вю де Монд" 20 австралійських доларів — 166 грн.

Зараз ви читаєте новину «Парашутисти не заплатили за коктейлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути