пʼятниця, 04 травня 2012 06:30

Охоронцям Обами заборонили випивку і повій

Відтепер особисті охоронці президента США 50-річного Барака Обами не мають права пити спиртного за 10 год. до служби, приводити до себе в кімнату іноземок і відвідувати сумнівні заклади. Такі правила Секретна служба запровадила для своїх працівників після кількох секс-скандалів за участю охорони американського лідера.

— Ми проводитимемо також спеціальні тренінги з етикету. Не можна допускати такої ганебної поведінки, — кажуть у службі.

13 квітня 12 особистих охоронців Обами побували з президентом на саміті глав американських держав у Колумбії. Напередодні, коли готували візит президента, влаштували вечірку в готелі. На ній були зо два десятки повій. Уранці одна з них, 24-річна мати-одиначка, зчинила бучу. Заявила, що її обдурив один з агентів, обіцяв за ніч послуг 800 доларів, а дав 30.

Через цю сварку, до якої були залучені колумбійці — охоронці та адміністрація готелю, стало відомо, що така поведінка агентів американської Секретної служби — швидше норма, ніж виняток. Вісьмох охоронців відразу звільнили.

З'явилася інформація, що агенти наймали повій і в Сальвадорі. Розважалися вони і у стриптиз-клубах у Москві, під час візиту тодішнього президента Білла Клінтона до Росії 2000-го.

— Я постійно зустрічаю людей, які розповідають, що співробітники Секретної служби чинять так роками, — говорить сенатор Джозеф Ліберман, який розслідує звинувачення щодо охорони президента.

Тепер агенти, коли прибуватимуть за кордон, проходитимуть інструктаж. Їм розкажуть, які райони й заклади заборонено відвідувати. До готельних номерів охоронців відтепер можуть заходити лише обслуга, інші працівники Секретної служби й учасники конференції.

Зараз ви читаєте новину «Охоронцям Обами заборонили випивку і повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути