Ексклюзиви
вівторок, 02 квітня 2013 05:15

Офіціантка стала двійником герцогині

— Я купила кілька штучних животиків, щоб бути схожою на вагітну Кейт. У неї зараз невеликий термін, тож важко вгадати, як ростиме її живіт. Мусила взяти різного розміру, — каже 32-річна британка Хейді Еґен.

Жінка живе в місті Корбі, графство Нортгемптоншир у Великій Британії. Виховує двох дітей. Із чоловіком розлучилася. Наслідує герцогиню Кейт Міддлтон, дружину принца Вільяма.

— Спочатку не розуміла, що схожа на герцогиню Кембриджську. Після того, як клієнти сказали про це і просили сфотографуватися з ними, уважніше придивилася до себе. Збагнула, аби бути вилитою Кейт Міддлтон, доведеться трохи попрацювати над собою, — розповідає.

Хейді мала роботу в ресторані, отримувала близько 6 фунтів за годину — 72 грн. Торік звільнилася і зайнялася зовнішністю, відпрацьовувала манери: як ходить Кейт, як усміхається.

— 12 років була офіціанткою. І раптом потрапила у зовсім невідому сферу. Та я щаслива. В одязі і манерах намагаюся підлаштовуватися під Кейт. Туфлі, схожі на її взуття, купила за 200 фунтів (2400 грн. — "ГПУ"), сукню — за 300 фунтів.

Нині жінка подорожує Британією. За фотографії й участь у шоу, де імітує монаршу особу, отримує до 650 фунтів на місяць — близько 8 тис. грн.

— Діти пишаються мною. Синові Блейку зараз 11, доні Абігайл 4 роки. Щасливі з того, що мама — знаменитість. Коли дочка бачить у журналі герцогиню Кейт, тицяє пальчиком і каже: "Мамо, це ти", — розповідає Еґен.

Дуже схожий на президента США Барака Обаму Рінальдо Гауденсіо Амеріко. У Китаї живе Ло Юаньпін — точна копія президента Росії Володимира Путіна. У Гітлера, Сталіна, Кім Чен Іра також були двійники.

Їх часто сприймають як передвісників лиха. За повір'ями, якщо друзі чи родичі побачать живу подобу свого рідного, йому загрожує хвороба чи нещастя. Якщо свого двійника зустріне сама людина — її чекає смерть. За містичною теорією, двійники не мають душ. Часто роблять ті вчинки, на які не зважається людина-оригінал.

Зараз ви читаєте новину «Офіціантка стала двійником герцогині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути