пʼятниця, 21 жовтня 2011 00:45

Новонароджену доньку президента Франції нікому не показують

У середу ввечері перша леді Франції 43-річна Карла Бруні, дружина президента Ніколя Саркозі, народила дочку. Фотографувати немовля не дозволяє. Каже, не бажає робити з дитини рекламу:

— Моя донечка — не галерея. Не хочу, щоб її розглядали всі.

Людина, наближена до президентської родини, повідомляє, що породілля в чудовій формі. Дитина з'явилася на світ у паризькій клініці "Ля мюетт" близько 20.00 за місцевим часом. Жодних подробиць не розголошують.

Дружина президента прибула в лікарню лише в середу вранці. Пізніше до неї приїхав чоловік 56-річний Ніколя Саркозі. Був у палаті близько години. Потім вирушив у Франкфурт-на-Майні, де з німецьким канцлером Анґелою Меркель обговорював антикризовий план Єврозони. Після зустрічі президент Франції повернувся додому і пізно ввечері знову приїхав у клініку, щоб провідати дружину.

Про стосунки Саркозі та Бруні багато писала преса. Спочатку, що президент упадає за колишньою моделлю та співачкою Бруні. Карлу називали позаочі серцеїдкою, шкодували Сесилію — другу дружину президента.

Парижанин Ніколя Саркозі має 1,6 м зросту. Уперше побачив уродженку італійського Турина Карлу Бруні, вищу за нього майже на 10 см, у домі французького іміджмейкера 84-річного Жака Сеґела. Сталося це чотири роки тому. Через 80 днів пара побралася.

Коли Карла Бруні завагітніла, родина намагалася тримати цей факт у таємниці. Це друга дитина Карли і перша, що народилася в Саркозі на посаді президента. У нього є двоє синів від першого шлюбу з Марі-Домінік Кюльолі — 26-річний П'єр і на рік молодший Жан. А також — 14-річний Луї від другої дружини Сесілії. У Карли Бруні від попередніх стосунків із філософом Рафаелем Ентховеном є син 10-річний Орельєн.

Зараз ви читаєте новину «Новонароджену доньку президента Франції нікому не показують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути