Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2019 00:25

Наркобарон планував залишити в камері доньку замість себе

Лідера одного з бразильських злочинних угруповань Клаувіно да Сілву, 42 роки, знайшли мертвим у камері в'язниці Ріо-де-Жанейро. За три дні до того він намагався втекти з тюрми під виглядом своєї 19-річної доньки.

Одягнув силіконову маску, перуку, джинси в обтяжку та рожеву футболку з мультяшним героєм. Дівчину планував залишити в камері замість себе. Проте занервував на виході, й охорона схопила його.

Да Сілва був частиною керівництва "Червоної команди" — однієї з найвпливовіших злочинних груп у Бразилії. Контролювала обіг наркотиків у значній частині Ріо-де-Жанейро. Після невдалої спроби втечі да Сілву перевели у в'язницю суворого режиму та застосували дисциплінарні санкції. Представники тюрми повідомили, що ватажок банди наркоторговців, засуджений на 73 роки 10 місяців позбавлення волі, вчинив самогубство. Деталі загибелі да Сілви не уточнили.

Зараз ви читаєте новину «Наркобарон планував залишити в камері доньку замість себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути